(Android) dataDex - Pokédex for Pokémon petukood piiramatu vastupidavuse saavutamiseks
Mar 17, 2022 2:35:36 GMT -6
Post by kingcamdicelo on Mar 17, 2022 2:35:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ dataDex - Pokédex for Pokémon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ dataDex - Pokédex for Pokémon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu vastupidavuse saavutamiseks ▞▞▞
▞▞▞ dataDex - Pokédex for Pokémon 2022 version ▞▞▞
Selles rakenduses ei saa te isegi pokemone otsida, see on täiesti kasutu rakendus, pole nende püüdmise asukohti ega muud kasulikku teavet
Miks sa ei saa tagasi minna, kui oled Pokemonil klõpsanud?
<a href=""></a>
See on suurepärane teenus ja sellest on tõesti palju abi, kuna see sisaldab kõike, mida treener võib vajada. Kuid ainus probleem, mis mul sellega on, on see, et see veab üsna sageli välja. Praegu kuvab see ainult 8. põlvkonna indeksit alates galarian meowthist alati, kui ma tahan kontrollida konkreetset gen. Ainus põhjus, miks ma annan sellele 4 tärni.
sisu laadimine võtab palju aega. Mul on vaja võrguühenduseta rakendust ja see pole selge.
Mulle meeldib seda kasutada, et saada kogu mängust täielikku kogemust, kuid asukoha indeks on veidi negatiivne, kuna see ei näita muid asukohti peale Alola, Hoenni ja Kanto. Arvan, et rohkem asukohti oleks kasulikum, eriti kui maksate täisversiooni eest. Praegu pean sellele 2 tärni andma.😬
fotod on millegipärast kadunud
see aitab mul leida õiget trükkimisviisi ja millised üksused aitavad hästi näha, mida mõned liigutused teevad. millekski hea. aga üks suur probleem. See on siis, kui lähete LocationDexi, enamikus piirkondades pole seal midagi. asukohti pole. näiteks gen 4 Shionih on õigekirja Unoive Joytoe jaoks piisavalt lähedal. fikseerige asukohtDex, seejärel 5 tärni.
Tugev rakendus, mis sai musta reede müügist ostetud. Liides on päris hea ja neil on peaaegu kogu teave, mida võiksite tõesti soovida. Asjad, mis muudavad minu hinnangu 4-lt 5-le: Võimalus filtreerida kahe tüübi, mitte ühe tüübi järgi. Otsimise menüüsse sisestamise asemel kohe saadaval olev otsingunupp. Kiire link Pokemoni lehel selle Bulbapedia lehele. See pole hädavajalik, aga mulle meeldiks.
Mõnikord on pokemoni avamisel kõik üksikasjad tühjad. Ei laadinud midagi.
dataDex - Pokédex para Pokémon Ferramentas nbh
Ostab selle rakenduse pro-versiooni. Ma eeldasin, et see rakendus töötab kogu aeg, kuid nagu selgub, töötab see ainult Internetiga! Sama hästi võite kasutada pokemoni vikit ja säästa oma raha! Kui teil pole Interneti-kogu, ei saa te seda rakendust kasutada! väärtusetu!
Iga kord, kui seda rakendust värskendatakse, läheb midagi katki ja selle parandamine võtab igaviku, ärge ostke esmaklassilist versiooni, vaid kasutage tasuta versiooni.
Meeskonnaehitaja on esmaklassiline. Saab sama teha tekstifaili ja Internetiga.
Hei! See rakendus töötas enne, kui ma seda värskendasin ja see ei avane, palun parandage see
Teave on 99% ajast täpne ning kasutajaliides sujuv ja puhas. Maksin Pro versiooni eest aastaid tagasi ja see on olnud iga senti väärt. Tähelepanuväärne funktsioon on võimalus valida mänguversioon ja meeskonna koostaja funktsiooni abil meeskond enne tähtaega planeerida. 5 tärni 5-st!
Hea, kuni sai välja müüdud ja lisatud kuulutused ja "pro". Pettunud pärast seda, kui nägin, et potentsiaal läheb raisku
dataDex - Pokédex for Pokémon Alatan gto
see isegi ei laadiks minu jaoks.
Ma oleksin seda kõrgemalt hinnanud, kui see poleks olnud režiimis Mitte segada heli esitavate reklaamide jaoks. rakendus on ülikasulik, kuid ei austa kasutajat.
Keelte tõlge on väga lõpetamata. Kuigi räägin vabalt inglise keelt, mängin piirkondlikel põhjustel mängu hispaania keeles. See on minu jaoks väga segane, kui proovin välja mõelda asukoha nime või sobitada rakenduse ja mängu võimete nimesid ja kirjeldusi, mis on erinevad ja millel puudub sõnasõnaline tõlge.Peale selle on see suurepärane rakendus! Palun paranda see!
ei tööta
Kohustustest loobumine: mulle meeldib rakendus, kuid integreeritud abi ja tugi nupp näib minu jaoks mittetoimivat, nii et proovin sel viisil tähelepanu köita. Probleem, millega silmitsi seisan: näib, et kõigil pokémonitel on nüüd asukoht mõõgas ja kilbis, probleem on selles, et see on ainult mõõk ja kilp. Kunagi olid sellel ka teiste liikide asukohaandmed, nii et tahtsin teid sellest teavitada.
See isegi ei käivitu. Laadimisekraanil 10 minutit kinni. Pärast seda desinstallisin ja installisin uuesti ja sama asi.
Mulle meeldib see rakendus, väga kasulik, mul on ainult üks kaebus. Oleks tore, kui saaksite dexid mängude kaupa eraldada. Nagu ma just läksin mängus oma legendide arceus dexi juurde, et seda täita, et saaksin jälgida, mida olen püüdnud ja mida ma püüdma pean, kuid see kõik on segatud pokemonitega, mida olen erinevates mängudes püüdnud. Oleks tore, kui teil oleks eraldi mängude indeksid, et saaksite jälgida, mida teil on mängus veel püüdmata, mitte seda, mida olete kokku püüdnud
Kui seade on võrguühenduseta, pole Pokemonist ikka veel pilte
Reklaamide tõukemärguanded.
Ilus, aga infot on palju puudu. Paljud pokemoni käikude loendid on tühjad, nagu ka muud kirjed. Kui see eristab teavet geni alusel, teeb see seda segaselt. Sisu vajab täitmist ja navigeerimine/filtrid vajavad kohati täiustamist.
Nüüd on minu pokedexil ainult gen 8 pokemon, nii et ma ei näe seal pokedexi kirjet
Hei, ma tahtsin lihtsalt öelda, et see rakendus on siiani minu lemmik Pokedexi rakendus ja ma olen maksnud lisatasu versiooniuuenduse eest, et teid toetada, kuid märkasin, et peate nüüd pilti käes hoidma, et see nähtuks märkida ja ma olin mõeldes, kas saaksite selle märgistamiseks puudutada ja kontrollimiseks hoida. Kas on ka pokedexi uurimisandmete värskendus? Täname veel kord suurepärase rakenduse eest!
Kiire löögiga Urshifu baasstatistika on vale... tema 550 mitte 547
Parim ja lahedaim Pokemon avastatud
Ma armastan seda rakendust, kuid järsku on minu pro juurdepääs kadunud? Mul oli meeskonnakoostajas mitu meeskonda ja ma ei pääse tumedale režiimile. Mis juhtus???
dataDex - Pokédex for Pokémon Asbob va vositalar tybw
Puudub lihtne IV kalkulaator, maksin pro-versiooni eest, lootuses aidata arendajal seda funktsiooni tulevikus tuua.
Ostsin pro ja see on endiselt lukus
Goldex on parem
Kuidas nimetada end pokémoni fänniks, kui tunned puudust Shadow Lugiast And Spiked ear pitchust? Oh, ja teil on vaja ka seadet, mida saate otsida ainult müütiliste ja legendaarsete pokemonide kohta, sest seda saab lihtsalt öelda. Dartrix hisui ei arene lvl 34 peal, vähemalt see, mis mul mängus on, ei arene
dataDex -Pokedex dla Pokemonów Narzędzia zqk
Ei öelnud mulle, et võin triflooni püüda ainult öösel.
Täiesti fantastiline rakendus, kuid mul on vaid üks kaebus; kui ma kontrollin Pokémoni, on see vaikimisi Legends: Arceus info. See on väga tüütu, kuna ma ei saa käigu pealt võimeid vaadata, pean käsitsi valima, millise mängu ma valin. Ma arvan, et lihtne viis selle lahendamiseks oleks valida seadetest mängu vaikevalik või lasta Pokémoni teabel Legends: Arceust ignoreerida, kuna see on sarjas selline anomaalia. Lihtsalt isiklik nuhtlus.
Veider ja jube, et selle kasutamiseks peate nõustuma kasutustingimuste lepinguga ja andma oma sünnipäeva. Näeb kena välja küll. Kuid kuna peate meeskonna koostaja eest maksma, on see automaatselt üks halvimaid Pokémoni rakendusi.
Minu arvustus eemaldati? Rakendusel on tagasiside nupp, mis ei tööta. See lihtsalt avab e-kirja tühja väljaga "Saaja", olenemata meilirakendusest. Tundub, et nad üritavad selle väljapääsemist takistada, kuna nad ei võta veateateid. Rakendus oli juba algusest peale üsna mahlane, kuid see on tõesti masendav. Soovitan alternatiivi & hoopis odavamad valikud. Näiteks Goldex on suurepärane.
Peaaegu täiuslik!! Näib, et enamikus versioonides puuduvad pokemonite jaoks enamus asukohti. Lisaks kuvab see vanemates mängudes Pokemonis moodsaid tüüpe, mis paneb mind arvama, et ma ei saa kõike, mida see loetleb, usaldada. Teabe kontrollimine teise allikaga rikub rakenduse eesmärki. Lisaks oleks väga kasulik pokemoniteabe eelvaate vaatamine Team Builderis. Sõna otseses mõttes on kõik muu suurepärane!
Viimane värskendus rikkus rakenduse. See ei näita enam Pokemonit mingis järjekorras. Pokemoni leian ainult otsides.
Swordi ja Shieldi jaoks pole veel täielikult värskendatud, kuna näiteks Rapidashi kirjed ei sisalda uuema variandi andmeid. Muidu on liides ja lisatud tööriistad suurepärased! Pärast värskendamist hinnatakse uuesti.