Post by kingcamdicelo on Mar 17, 2022 2:54:17 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dictators : No Peace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dictators : No Peace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове за неограничен брой кристали ▞▞▞
▞▞▞ Dictators : No Peace 2022 version ▞▞▞
Много повтарящи се и скучни. Няма реално допълнително предизвикателство за завладяване на страни и музиката е наистина досадна. Добър начин да научите география обаче и това е единственото положително нещо, което можете да вземете от тази малка игра.
Вярвам, че има този бъг, който кара вашите войски и товарен керван изобщо да не се движат, въпреки че вече сте им заповядали да се движат. От това ми става лошо.
Има грешка, че когато колонизирам държава, армията ми просто се качва на флота и те изобщо не могат да се движат, а аз не мога да колонизирам.. моля, поправете го сега
Просто спря да работи на случаен принцип, дори след като рестартирах телефона си, не ми позволява да играя играта, позволява ми само да избирам други опции, но не и да продължа играта, дори и да запазих напредъка си
Dictators : No Peace Симуляторы rtal
Добра игра. НО МОЛЯ, ДА ДЕАКТИВИРАМ МУЗИКАТА. Трябва да има превключвател за изключване на музиката и звуците на FX поотделно. Тогава ще струва 4*. Преработете потребителския интерфейс, за да го направите по-удобен за потребителя и ще бъде 5*. И да, платих за моята версия
Dictators : No Peace Simulation pfy
Любима игра
Много добра игра и пристрастяваща, но когато искате да получите 10 държави, тогава е толкова лесно, че просто продължавате да се разширявате и никоя друга страна не го прави и е време да завладеете света, а не заради умения, просто казвайки, че играта е била супер лесна, когато имах света, аз просто трябваше да изчакам за пари и след това да атакувам. Играта може да добави и война, като няколко държави да се обединят и да атакуват вас и вашия съюз
Има няколко грешки тук-там, но като цяло е невероятна игра. Предметът, който направихте за бунтовниците във всички страни, е един и същ? Когато един от бунтовнически обект воюва, другите също воюват и не успях да ги подкупя или нещо подобно. Освен това получих известие, че Холандия е на път да нахлуе в една от колонията ми, така че нахлух в Холандия, преди тя да успее да го направи. Сега го изчезнах от картата, но моята колония беше завладяна. Интерфейсът на картата също беше доста труден.
Жж
Dictators : No Peace உருவகப்படுத்துதல் juxj
Как това получава добри отзиви, изглежда недовършено. Буквално просто изчакайте златото да натрупа вашата армия, след което извадете по-малките. Това е, това е цялата игра. Необходима е абсолютно 0 стратегия. Умът е сковаващо скучен
Играта започна като донякъде забавна, но след малко става твърде лесна и другите страни не се атакуват една друга, което я прави не забавна и нереалистична
Обичам играта и бих искал да предложа, че трябва да има онлайн и локален мултиплейър, където играчите ще се бият помежду си ИЛИ ще правят съюзници един на друг. Направете играта да има селекция от трудности, така че играчът да има избор дали иска да предизвика света силно или просто да се отпусне като геймплея на играта от сега. И накрая, бих искал да предложа бутон за бърза скорост
Отнема твърде много време, за да се направи нещо
Забавно е, но след като получите всичко, няма нищо и е рестартиране или деинсталиране. Страхотна игра обаче
Играта е забавна. Но е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да имате повече звезди от опонента си и да ги получите от надграждането на войските си, а за да направите това, ви трябват пари. Всичко, което трябва да направите, е да изчакате малко и можете лесно да преминете през играта. Също така е главоболие да се биеш със страна и след това да трябва всеки път да ремонтираш войските си отново и отново. Светът се чувства мъртъв, защото вие сте единствената страна, която взема други държави, които не са на играча. Има малко или никакви добавки, така че това е плюс.
Прекрасно е! Игра, която предлага точно това, което исках! Бих оценил 5 звезди, но наистина бих се радвал на опцията да имам съюзници, които могат да ви помогнат да се борите! Но като цяло страхотна игра! Продължавай така! Редактиране: Ами сега, когато атакувам някого, моите кънтри топки просто седят там, не правете нищо. 2 звезди сега.
Играта е забавна, предполагам.... позволете ми да обясня, когато влезете в играта, вие очаквате забавление, не, принудени сте да седите часове и часове, за да съберете много войски, за да ги загубите в една битка. Когато поемете държава, можете да надстроите фабриките, за да правите повече пари. Когато получите нова държава, в този момент не сте фокусирани много върху нея, тогава получавате съобщение, че ще бъдете нападнати, имате нужда от това, за да защитите. В заключение не разбирайте тази игра, това е загуба на време
Играл съм много игри като тази, но тази е толкова нереалистична. Не ми казва какво мога да направя и битките са... Да...
Въпреки че концепцията е доста добра, особено за мобилна игра, тя е твърде проста за моя вкус. 1. Няма реална разлика между единиците, освен техните цени; 2. Няма разлика, когато заобикаляте 10 врагове с 20 или 100 - численото предимство не може да ви донесе по-малко жертви; 3. Армия срещу армия, флот срещу флот и само военновъздушни сили срещу военновъздушни сили. Защо наличието на военновъздушни сили не ви дава предимство срещу враг без такъв? Защо определени части, като коптерите, не могат да подкрепят своите сухопътни съюзници във война?
Повтарящо се без награда. Когато видях миниизображението, изглеждаше обещаващо, надявайки се, че ще бъде подобно на другите цивилизационни игри, но му липсваше фактор за награда и играта беше мъчително бавен. Всичко, което правите, е да изчакате, за да можете да надстроите вашата кралска армия, за да я накарате да атакува страни, които са по-слаби от вас и воаля, вие печелите играта. Само ако имаше някакво разнообразие и сложност в играта. Единствената положителна оценка, която мога да дам, е, че помага на хората да запомнят държави
Превзех целия свят за по малко от 5 дни играта е супер
Тази игра е СТРАХОТНА! Превземането на държави е забавно. Може би може да има някои нови функции. Но все пак е добре. Но ето една функция, която някак си искам (не е нужно да я добавяте) Големи войни - Можете да обявите война на държави в раздела за колонизиране. Страната ще изпрати много армия, за да атакува вашите колонии. Ако всичките ви колонии бъдат превзети, страните, на които сте обявили война, ще вземат родната ви земя. Ако бъдете превзети, губите.
Отегчени и изтрити за 10 минути, всъщност не правите нищо, освен да чакате таймер, за да съберете военни. След това щракнете върху държава, която има по-малко военни от вас. След това щракнете върху фабриката и за да ускорите малко таймера. След това събирате повече войски и след това повтаряте отново и отново, и отново, и отново. Една маймуна може да играе тази игра.
Това е забавна игра, която трябва да завършите веднъж. След това завършване няма много след окей или просто ще трябва да рестартирате и да играете отново.
Брутално яка игра
По-голямата част от него е на празен ход в очакване на пари или плаване между пристанището на Индия и някои други държави, за да намерите мед на цена от 10 монети или каквото и да е и след това плаване навсякъде в продължение на 15 минути, докато Монголия е взета точно под вас, защото бунтовниците са във всеки държава, която е нереалистична, заедно с факта, че Америка не се управлява чрез диктатура, така или иначе бунтовниците моментално стават враждебни, когато вие поемете властта. Почти съм без думи, бих искал Google да премахне ограничението от 500 думи за рецензии.....
Cargo не пътува, отнема адски много време дори да видите сините точки, оправете го.
Иска ми се да мога да давам нула всеки път, когато се опитам да започна война, тя просто изпраща военновъздушните сили и нищо друго и тогава се случва отбелязване и когато се опитвам да преместя армията или флота си в друга база, тя просто премества военновъздушните сили, които просто отбелязва и ако наистина проработи, можех да имам пет държави досега, но определено не се изтрива
Dictators : No Peace Symulacyjne pmkm
<a href=""></a>
Хаха, това е много добре направена игра
Тази игра е забавна, започнах да създавам империи на ислямския халифат, римската империя, британската империя и монголската империя. Също така, моля, направете продължение на тази игра с нова механика като съюз и Formables за формиране на империи дори със знамето на империята
Това е посредствена игра. Той осигурява атакуващи армии, но техните сили за нахлуване обикновено са доста слаби, стига да плащате достатъчно добре на войските си и дори тогава само дузина от вашите територии изглежда са ваши цели. Това е начин за симулация на световно господство на бедния човек, и то приличен. В противен случай това е прославена игра на празен ход, която изисква отбранителни армии, за да се справят.
Мислех, че това ще бъде фантастична игра. Но не ми позволи да колонизирам нито една държава. Продължих да оставям всичките си армии в Обединеното кралство, където започнах, освен ако това не бъде оправено, няма да играя отново.
Приятна концепция, графика и опростен потребителски интерфейс. След малко обаче става много повтарящо се, почти няма предизвикателство. Другите нации не ви атакуват и е само въпрос да изчакате достатъчно секунди, за да подсилите армията си и да унищожите следващата. Завършен за 2 дни, докато съм във влака, нямам стимул да го играя отново
Би било забавно, ако проработи, но всеки път, когато се опитам да атакувам страна, нито една от силите ми не се движи, така че няма смисъл да играя.